Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Kerítésléc 1,3 m eben matt WPC

Gyártó cikkszám: 635111
Várható szállítás: 2020. június 01.
Szállítási díj: 1.257 Ft
Elérhetőség: Raktáron


A termék leírása :

A G21 kerítésléc ében színben tökéletesen alkalmas komplett kerítésrendszer kialakításához háza vagy kertje körül.

plotová plaňka G21

A G21 kerítéslécek WPC anyagból készültek, így egyrészt megfelelnek a magas minőségi elvárásoknak, másrészt az áruk is sokkal kedvezőbb, mint más anyagoké.

Mivel a G21 kerítéslécek rendkívül időtállóak, nagyon közkedvelt megoldást nyújtanak házak körbekerítéséhez. A lécek szabadon variálhatóak, így lehetővé teszi, hogy érdekes és ízlésének megfelelő végeredményt érjen el a kerítéssel. Egyszerű az összeszerelése, elegáns a megjelenése és hosszú az élettartama.
plotová plaňka G21
A WPC (wood plastic components) rövidítés a termék összetételére, azaz farost 60% és műanyag 40%  keverékére utal. Nyomás és hő hatására, vagyis extrudálással ellenálló és karbantartást nem igénylő anyag keletkezik, amely rendkívül praktikus és sokféleképpen felhasználható.

Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval, azonban jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók és teraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ez az anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást, a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak. 

WPC anyag tulajdonságai miatt alkalmas olyan helyeken való kerítés kiépítéshez, illetve minden olyan kültéri területre, ahol a kerítés ki van téve az időjárás kedvezőtlen tulajdonságainak (nedvesség, napsugárzás, szél, fagy).

Paraméterek:

A kerítéslécek méretei (magasság x szélesség): 135 x 9 cm
Szín: ében

A WPC keítésrendszer kiépítésére  G21 tartóhasábok is szükségesek, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban, ében vagy dió színben.

A G21 WPC kerítéseknek megszámlálhatalan előnye van a többi burkolatokkal szemben:

Nem igényel karbantartást: Az anyag nem igényel ápolást, elég tiszta vízzel tisztítani valamint nem igényel festést sem védőlakkot.

Időtálló: a WPC anyagból készült kerítéslécek teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek "csomók".

Megtakarítás: roppant költséghatékony megoldás időtálló komplett kerítésrendszer kialakításához.

Széleskörű variácók – a kerítésléc különböző megjelenésben elérhető kínálatunkban, a kerítéslecek végei többféleképpen vannak kialakítva, aminek köszönhetően szabadon kombinálhatja őket és eredeti kerítésrendszert készíthet háza és kertje köré.

plotová plaňka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!