Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

G21 Palmyra WPC burkolócsempe, EBEN 2,3 x 30 x 30 cm

Gyártó cikkszám: 63910035
Várható szállítás: 2020. június 01.
Szállítási díj: 1.257 Ft
Elérhetőség: Raktáron


A termék leírása :

WPC Palmyra  kültéri csempelapok a G21 a komplex padló rendszer részét képezik. Rendkívül praktikus kültéri padlóburkolat. Nemcsak a magas minőségi követelményeknek felel meg, de az ára is rendkívül kedvező. 

A G21 csempéket  nagyon egyszerűen és gyorsan össze- és szétszerelheti. Egyszerűen csak csatlakoztassa a szomszédos csempe műanyag tartószerkezetéhez.  Szélük maradjon szabadon majd ezután helyezze be a csatlakoztató listára.
Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval, azonban  jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók és teraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ez az anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást, a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak. 

WPC anyag tulajdonságai miatt alkalmas kültéri teraszok, a medence körüli terület, és erkélyek lefedésére, illetve minden kültéri területre, ahol a padló ki van téve az időjárás szeszélyeinek (nedvesség, napsugárzás, szél, fagy).
 
A G21 kültéri csemperendszernek megszámlálhatalan előnye van a többi burkolatokkal szemben:

Nem igényel karbantartást: Az anyag nem igényel ápolást, elég tiszta vízzel tisztítani valamint nem igényel festést,  sem védőlakkot.

Időtálló: a WPC anyagból készült burkolólapok teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek "csomók".

Megtakarítás: roppant költséghatékony megoldás a terasz vagy a padló burkolásához.

Hosszú élettartam: megfelelő telepítés esetén több, mint 20 év. Ellentétben egzotikus fából készült burkolatokkal ez esetben nem áll fent az elhajlás vagy a szálkásodás veszélye. A WPC terasz ellenáll az időjárásnak és a fát pusztító kártevőknek. WPC burkolólapok ellenállnak a sós és klóros víznek, így telepíthetőek medencék mellé.
 
Biztonságos és csúszásmentes felület: ellentétben a fával burkolt teraszokkal, a WPC teraszon nyugodtan járhat mezítláb, nem állnak ki belőle szálkák. A felülete csúszásgátló réteggel bevont, így nyugodtan használható a medence közelében, vagy az esőben.

Paraméterek:
A csempe mérete (vastagság x szélesség x hossz): 23 x30x30cm 
Szín: Eben

A csomagban 11 db csempe van, megvásárolható darabonként vagy csomagonként. Az ár egy csempére vonatkozik.

A WPC csemperendszer kiépítésére  G21 tartóhasábok is szükségesek, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban. Az esetleges csempe különbségek elrejtésére szolgál, hogy azok egyenletesek legyenek, valamint biztonsági okokból is szükség van rá.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!